pijl

Hulp bij bouwplannen

Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan kan Van Dijk Ontwerp en Engineering u op verschillende manieren van dienst zijn. Graag verzorgen wij het complete project voor u. Dat betekent dat wij onder meer de bouwkundige tekening en bijbehorende berekeningen maken, de benodigde vergunningen aanvragen en indien gewenst ook het bouwproces begeleiden. Van A tot Z zijn wij uw partner.

Daarnaast kunnen wij onderdelen van het bouwtraject voor u verzorgen. Dat betekent dat u een keuze maakt uit onze dienstverlening en wij tijdens uw project samenwerken met andere partijen.

Ook kunnen wij tijdens het bouwproces fungeren als aanspreekpunt voor andere partijen. Dat betekent dat wij het contact met onder meer gemeentes onderhouden. Wij regelen voor u onder meer de benodigde vergunningen en nemen u zodoende al het papierwerk uit handen.

Het complete pakket

bouwkundigtekenaar DSC 0423

Van Dijk Ontwerp en Engineering verzorgt het complete voortraject van uw bouwproject en begeleidt desgewenst ook de uitvoering.

Lees meer...

Delen van het bouwtraject

bouwkundigtekenaar 1 2

Bij ons kunt u kiezen welke onderdelen van het bouwtraject u wilt laten uitvoeren. Wilt u alleen een ontwerp? Wij verzorgen het voor u.

Lees meer...
 

Verzorgen via andere partijen

bouwkundigtekenaar 1c

Bij een bouwtraject zijn diverse partijen betrokken. Wij zijn uw aanspreekpunt en regelen onder meer de benodigde vergunningen.

Lees meer...