pijl

Missie


Ontwerpen, ontwikkelen en ontzorgen. Dat is waar Van Dijk Ontwerp en Engineering uit Nieuwleusen voor staat in het gehele bouwproces van A tot Z. Of het nu om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie gaat. Van het allereerste idee tot de uiteindelijke realisatie, zorgt Van Dijk Ontwerp en Engineering voor een realistisch advies, een persoonlijke begeleiding en een juiste afronding. Daarbij zijn vier kernwaarden leidend: oplossingsgericht, creatief, betrouwbaar en deskundig. Op Van Dijk Ontwerp en Engineering kan iedere klant bouwen en vertrouwen. 

Mission statement: 

Van Dijk Ontwerp en Engineering maakt persoonlijk werk van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie.

Bij het uitdragen van mijn Missie en het realiseren van mijn Mission statement zet Van Dijk Ontwerp en Engineering zijn kernwaarden in:

bouwkundigtekenaar IMG 9283
Wim van Dijk

Oplossingsgericht: in een bouwproces komt er veel op de klant af. Soms moet er snel en doordacht een belangrijk besluit genomen worden. Van Dijk Ontwerp en Engineering adviseert, anticipeert en denkt altijd in mogelijkheden, kansen en vooral in oplossingen.


Betrouwbaar: het bouwen of verbouwen van een woning of pand, is hoe dan ook spannend. Daarnaast gaat het om veel geld en de nodige tijd. Dan zijn het maken en nakomen van heldere afspraken belangrijk. Van Dijk Ontwerp en Engineering begrijpt dat als geen ander en wil in het hele bouwproces dé betrouwbare en betrokken partij zijn voor iedere klant. 

Creatief: je hebt een ontwerp en je hebt een ontwerp. Van Dijk Ontwerp en Engineering komt niet met een standaardontwerp, maar voegt voor iedere klant juist wat toe of doet het net wat anders. Van Dijk Ontwerp en Engineering gaat daarbij voor kwaliteit, realiteit en vooral voor onderscheid.

Deskundig: een bouwplan bevat steeds meer voorschriften en is vaak heel complex, denk alleen maar aan het vergunningentraject. Dan wil je als klant weten waar je aan toe bent en wat je nog kunt verwachten. Van Dijk Ontwerp en Engineering heeft die kennis en de kunde in huis

Visie

Van Dijk Ontwerp en Engineering wil voor iedere klant zijn of haar bouwdroom laten uitkomen. Het ultieme woongenot tegen een betaalbare prijs, waarbij persoonlijke wensen en duurzaamheid meer dan ooit het fundament vormen. Bouwtrajecten worden steeds ingewikkelder, terwijl de klant juist meer ontzorgd wil worden. Van Dijk Ontwerp en Engineering is daarom niet alleen bij de tijd, maar ook klaar voor de toekomst.


Contact