pijl

Wim van Dijk

Van Dijk Ontwerp en Engineering is het bedrijf van Wim van Dijk uit Nieuwleusen. Jarenlang had hij ervaring en kennis in de wereld van ontwerpen en bouwen opgedaan, voordat hij in 2012 besloot om zijn droom te volgen en een eigen bedrijf te beginnen. Met Van Dijk Ontwerp en Engineering helpt hij sindsdien mensen om hún droom te realiseren, in de vorm van een woning of bedrijfspand.

Brede kennis, ruime ervaring

Als timmerman en voorman bij een aannemer en later als bouwkundig tekenaar en bouwkundig opzichter bij een architectenbureau kreeg Wim van Dijk de bouwwereld op allerlei manieren te zien. Elk aspect van het bouwen van een woning of utiliteitsgebouw leerde hij kennen: van het prille idee tot aan de overhandiging van de sleutel. Hij keek goed rond, luisterde aandachtig en maakte zich zodoende de kleinste details van het realiseren van een pand eigen.

Met Van Dijk Ontwerp en Engineering plukt hij daar dagelijks de vruchten van. Van Dijk begeleidt klanten gedurende het hele traject, of verzorgt losse onderdelen van een bouwproject. Ook neemt hij klanten al het regelwerk uit handen, onder meer door het aanvragen van vergunningen bij gemeentes.

Genieten van enthousiaste klanten

Van Dijk ziet elk project als een nieuwe uitdaging. Hij denkt mee met zijn klanten, maar neemt hen ook mee in het proces. Ieder gebouw heeft een eigen verhaal en over elk detail is nagedacht. Dat verhaal wil Van Dijk zijn klanten graag meegeven. Telkens weer geniet hij van de momenten dat zijn klanten enthousiast zijn over hun nieuwe woning of bedrijfspand. Bijvoorbeeld omdat het er precies zo staat zoals ze in gedachten hadden, maar vooral wanneer hij nét dat beetje extra heeft kunnen brengen en het resultaat de verwachtingen overtreft.

bouwkundigtekenaar IMG 9283

Wim van Dijk

 

 

Contact